Nieuws

Buttonpop verplaatst naar zaterdag 5 september

’T IS ECHT, ’T IS HEUS, ’T IS RAAR MAAR WAAR…

Helaas zijn wij door de gemeente geïnformeerd dat wij geen vergunning krijgen voor Buttonpop 2020 op zaterdag 5 september. Dit i.v.m. een te grote druk op de veiligheidsdiensten.
Super jammer, maar zelf denken wij dat het een kwestie van tijd is voordat er landelijk wordt aangekondigd dat er de rest van het jaar geen evenementen worden mogen worden gehouden.

Daarom hebben wij besloten om de 9de editie van Buttonpop door te schuiven naar ZATERDAG 29 MEI 2021.
Dus het programma van dit jaar schuift door, dezelfde bands, dezelfde tijden, hetzelfde terrein, dezelfde podia, dezelfde foodtrucks en hopelijk dezelfde bezoekers!

En dus daarom blijven alle kaartjes van dit jaar geldig voor volgend jaar en hopelijk houden jullie, net als wij, er vertrouwen in dat 29 mei 2021 wél door mag gaan!

Maar regels zijn regels, dus ook wij zullen jullie binnenkort informeren (via mail en onze Socials) over de mogelijkheid om je tickets in te leveren en je geld terug te krijgen.
Dit vergt nogal wat werk om dit goed te organiseren en vragen jullie daarom even geduld te hebben. En dus s.v.p. geen mailtjes of berichtjes te sturen.

Maar we weten dat wij inmiddels op een vaste schare Buttonpop fans kunnen rekenen en hopen dan ook dat iedereen z’n kaartje goed bewaart.

Voor nu zetten we de kaartverkoop even op ‘stop’. Zodra we inzicht hebben over de stand van kaarten melden we ons weer en zetten we de boel weer ‘open’.
We wensen jullie allemaal veel sterkte in deze rare tijden en hopelijk zijn jullie er allemaal ‘weer’ bij op 29 mei 2021!

Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om juist van die 9de editie een knalfeest te maken!

Buttonpop Groet! Serge, Frits, Vincent en Wouter