2012

Buttonpop 2012

De eerste editie van Buttonpop is achter de rug! We zijn als organisatie zeer tevreden. We hebben 1.500 bezoekers mogen verwelkomen en gezien de positieve reacties op de dag zelf maar ook de vele positieve mails en Facebook reacties die we hebben ontvangen, kunnen we stellen dat het een geweldige festival dag was.

De reacties op de line-up en het hoge niveau van de bands, de horeca, het terrein, de aankleding, de tent, het podium, het licht en geluid, alle medewerkers, de schone en gratis toiletten, het parkeren, we hebben geen negatieve klank ontvangen! Hieronder een impressie……

Reacties bezoekers

Renee Ruiter:  Wat een geweldige dag is het geweest. Genoten van de muziek. Fenomenale tributes van The Police en van Supertramp! Maar de ook de organisatie was top. Goed eten en drinken, alles werd schoon gehouden en zelfs schone en gratis toiletten. Ik heb genoten!!!

Bernadette Schoone-Diels: Het was super!!!!!

Nico van Leeuwen: We hebben gisteren een topdag gehad. Uitstekende muziek keus. Prima catering en het weer was fantastisch. We wachten op het programma voor volgend jaar

Manon Raithel: Echt helemaal geweldig! tot volgend jaar!

Ben Lemmers: Was meer dan super wie niet geweest is heeft echt wat gemist

Manon Oosting: Wij hebben genoten van Buttonpop!! Erg goeie bands, super weertje, ontspannen sfeertje, top!! Hoop echt op een herhaling volgend jaar!

Loes Roos: Ik wil je nog even persoonlijk complimenteren met de geweldige dag die wij bij Buttonpop hebben gehad. We hebben genoten van de geweldige muziek, prachtige ambiance en vooral het samen zijn met leeftijdsgenoten! Wij hopen op een vervolg volgend jaar.

Viviane Janssens: Ik wil nog even toevoegen dat wij erg genoten hebben van het evenement.  De sfeer was uitstekend, de muziek geweldig, vooral de bands uit UK waren fantastisch.  Volgens Het Leidse Dagblad zal Buttonpop weer plaatsvinden. Dan zijn wij er weer bij en ik denk wel meer publiek dan dit jaar want heel veel aanwezigen waren zeer enthousiast.

Tom Pleij: Mijn complimenten, wat een feest is het geweest. Ik heb van de eerste tot de laatste seconde genoten. Organisatie was perfect, de bands waren overweldigend, alles eromheen, eten, drank en beveiliging was grandioos. Geen wanklank,  prachtig weer en een schitterende omgeving!! Bedankt, uit de grond van mijn hart voor deze fantastische dag!!!!

Marcel en Yvonne Steenvoorden: Wij willen je bij deze alsnog hartelijk bedanken voor de twee vrijkaarten voor Buttonpop. Het was een waanzinnige dag: goede lokatie, mooi weer en een fantastisch concert! We hebben genoten.

Reacties bands

Rhapsody: Maybe the best organised festival we have played at. GOOD JOB EVERYONE.

MAM Agency:Het was, zeker als je weet dat dit de eerste keer, heel goed georganiseerd. Chapeau !!! Nogmaals enorm bedankt, ook namens The Bruceband, voor de gastvrijheid en het feit dat we erbij kondenzijn.

Tributeband.nl: Hallo Wouter, de band heeft het zeker naar z’n zin gehad. Alles top in orde. Ik mag jullie nog bedanken namens de band Logicaltramp voor de goede zorgen.

John O’Hara: The Police Force absolutely loved the gig, Ian said it was the best gig they’d ever done which is really saying something bearing in mind they’ve done thousands of gigs over their long career. It was a real pleasure working with such a professional company and I would welcome the opportunity to do business with you again sometime – I look forward to it.

Opbouw

   

   

   

SNOW PATROL door Snow Control

   

DAVID BOWIE door Echo Bowie

    

THE POLICE door The Police Force

   

BRUCE SPRINGSTEEN door The Bruceband

   

SUPERTRAMP door Logicaltramp

   

 

QUEEN door Rhapsody

   

   

De sfeer

   

       

Buttonpop in de pers

 

 

De festivalkrant