2019

16:00

Elton John
door Ultimate Elton John (UK)

Elton John (door Ultimate Elton uit de UK)! Een Elton John tribute stond al geruime tijd op ons lijstje en dan nu eindelijk gelukt.

Ultimate Elton heeft zelfs op de verjaardag van de moeder van de echte Elton John gespeeld. Ze schreef hem: ‘’Ik wilde alleen maar een dikke Dank zeggen voor het optreden op zaterdag op mijn feest. Je was sensationeel en iedereen was gewoon verbaasd en genoot er zo van’’. Ook de manager van Elton schreef: ‘’Na 28 jaar Elton John’s manager te zijn geweest, was ik absoluut verbijsterd toen ik Paul naar buiten zag lopen om het podium te betreden, even gelovend dat het Elton zelf was, en toen hij begon te zingen was ik nog meer overtuigd’’. Wij zeggen: Dat kan niet mis gaan toch! En natuurlijk komen Elton’s Top2000 hits ook op Buttonpop voorbij.